"Букварик стежкою нас вів, від звуків перших до складів!"

20.05.2017 10:51

Надзвичайно зворушливий захід відбувся в Орлівській загальноосвітній школі І ступеня. «Ми зібралися тут, щоб вшанувати Книжку, яка була першою в житті кожної людини», – так розпочали традиційне свято прощання з Буквариком класні керівники 1-А Добриднік Олена Андріївна та 1-Б – Гамза Людмила Анатоліївна класів. Згодом воно перетворилося у величне казкове дійство, на якому головними героями були Букварик, Читанка, Українська мова, казкові персонажі, лісові звірі…

Усі з захопленням спостерігали, як маленькі артисти майстерно виконували свої ролі, демонстрували навички читання, декламування, співу, танцю. За перший рік навчання  дітки стали справжніми школярами – розумними, дисциплінованими, самостійними. Казкова атмосфера, жарти, пісні не залишили байдужими нікого. Адже це було справжнє родинне свято, за участю батьків, дідусів, бабусь, братиків і сестричок.

Батьки висловили слова вдячності дирекції, класним керівникам, вчителям школи, які впродовж навчального року наполегливо і невтомно сіяли в душі дітей зерна мудрості, любові, доброти, взаєморозуміння, відповідальності. Саме вони були натхненниками та організаторами свята.

Малечі вручені сертифікати за те, що вони прочитали свою першу найголовнішу книгу, навчилися писати та рахувати.
         Свято Букварика закінчилося, але шлях до знань тільки розпочато!