День народження Смайлика

24.09.2018 16:26

У цьому році традиційному і такому вже звичному смайлику з дужок і крапок виповнюється вже 30 років. Всього за якихось десять хвилин художник Гарві Белл на замовлення компанії придумав і намалював нашого «іменинника» - так званого смайлика. Замовникам надзвичайно сподобалося. Вони виготовили значки з усміхненим обличчям і роздали працівникам компанії. І через кілька місяців було випущено більше десяти тисяч смайликових  значків. Вражений таким успіхом Белл вирішив започаткувати свято усмішки. Це свято має свій девіз, який звучить так: «Зроби добру справу. Допоможи хоча б одній людині посміхнутися». 

19 вересня 2018 року в Орлівській ЗОШ І ступеня панувала атмосфера щирої радості. Учнями школи було виготовлено веселі та кольорові смайлики. Кожен клас був радий відсвяткувати День народження Смайлика.  Цей день приніс багато  приємних емоцій для кожного.

Смайлик - чудовий винахід, який допомагає передати емоційне забарвлення текстових повідомлень. Іноді саме ці кілька крапок та дужок  змушують нас посміхатися та радіти. Тому посміхайтеся, посміхайтеся і ще раз посміхайтеся! Сміх – це здоров`я, посмішка – краса.