День шкільного самоврядування

08.10.2018 15:54

5 жовтня в Орлівській ЗОШ І ступеня відбувся День шкільного самоврядування. Цього дня учні   взяли на себе обов’язки адміністрації, учителів, кухарів , техпрацівників. Разом з учнями був складений розклад уроків, учні обговорені форми та методи роботи на цей день.

Напередодні Дня самоврядування 4 жовтня на робочій нараді учнівського самоврядування учні 4 класів були ознайомлені з планом роботи на День самоврядування. Був зачитаний список призначених учителів-дублерів. Усі вчителі школи надали допомогу учням у підготовці та проведенні Дня самоврядування: написання поурочних планів та підбіру матеріалів .

Учителі-дублери, кухарі-дублери і техпрацівники-дублери з поставленими завданнями справилися на відмінно , адже цього дня в школі, як за звичай, панували злагода, порядок та дисципліна. Класні керівники були присутні в класах на окремих уроках, перервах. Учні, які виконували обов’язки адміністрації школи, протягом дня контролювали виконання всіх завдань поставлених на День самоврядування.