Новорічна виставка

09.01.2020 10:18

Зустріч Нового року пов’язаний із зеленою красунею-ялинкою, яка прикрашає наші домівки під час зимових свят. Виявляється, що оригінально та цікаво можна прикрасити оселю зимовими букетами і святковими композиціями, новорічними вінками які можна виготовити власними руками.

    В Орлівській ЗОШ І ступеня відбулася новорічно-різдвяна виставка під назвою «Новорічна композиція» . Виставка проводилася з метою формування у школярів національної свідомості, прищеплення шанобливого ставлення до традицій і звичаїв українського народу, розвитку творчої ініціативи та пізнавальної діяльності учнівської молоді, формування практичних умінь та навичок з виготовлення новорічних композицій, подарунків, ялинкових прикрас, виробів декоративно-прикладного мистецтва, здійснення екологічного виховання учнів. 

На виставку представлено  роботи, які виготовили учні 1-4 класів. Хочеться відмітити, що в цьому році, як і у минулі роки,   дитяча фантазія вражала оригінальністю, вишуканістю та неповторністю. Різноманітна техніка виконання, цікаві композиційні рішення втілилися в майстерно виконаних роботах учасників конкурсу. Найкращі роботи учнів були направлені на районний етап новорічно-різдвяної виставки «Новорічна композиція».