Олімпійський тиждень Орлівській загальноосвітній школі І ступеня

16.09.2016 16:25

 

 

Картинки по запросу олімпійський вогонь малюнок

З метою сприяння розвитку олімпійського руху в Україні, пропаганди здорового способу життя, поширення ідей олімпізму, формування в учнів фізичного і морального здоров’я з 12 вересня по 16 вересня в Орлівській загальноосвітній школі І ступеня проводився Олімпійський тижденьпід гаслом «Рух заради здоров’я».

Протягом Тижня були проведені різноманітні заходи, під час яких учні проявили свої знання, вміння та майстерність з різних видів спорту. Зокрема, було проведено відкритий Олімпійський урок до Дня фізичної культури та спорту . Для учнів першого класу (30 чол.) захід проходив у формі уроку-презентації на тему «Швидше, вище, сильніше!». Третьокласники  позмагалися за звання «Кращого шахіста». Для учнів четвертого класу (24 чол.) провели урок у формі змагань під назвою «У пошуках олімпійського вогню», позмагалися у грі в футбол.

На завершення Олімпійського тижня було підведено підсумки.  Відзначили високу активність учнів під час проведення заходів, їхнє прагнення до перемоги, побажали їм гарногоздоров’я таподальших спортивних здобутків та перемог.Всі учасники Тижня залишилися задоволеними і висловили думку про те, що такі заходи можна і потрібно проводити частіше. Участь утаких заходах допоможе досягти олімпійських висот.