Тиждень безпеки дорожнього руху

09.11.2015 17:02
"Тиждень безпеки дорожнього руху" 
На виконання плану роботи відділу освіти Сарненської райдержадміністрації за листопад 2015 року щодо організації та проведення заходів, приурочених до Тижня безпеки дорожнього руху, відповідно до річного плану роботи школи з 05 по 09 листопада 2015 року в школі проведено ряд заходів з безпеки життєдіяльності з метою запобігання нещасних випадків на  дорогах.
Діти разом з учителями школи визначали найнебезпечніші місця руху транспорту для пішохода ., провели бесіду  по класах "Я - пішохід", відбулася екскурсія ,під час якої  проведено рольові та дидактичні ігри біля залізничного переїзду  та на пішохідному переході , оскільки вони знаходяться поблизу школи та становлять найбільшу небезпеку для школярів.
Учні перейнялися проблемою травматизму  на дорогах , тому   прийняли участь у виставці малюнків на тему "В країні дорожнього руху" , в яких розкрили своє бачення цієї теми.  
План проведення Тижня безпеки дорожнього руху , основні правила дорожнього руху, дорожні знаки та їх роз`яснення в малюнках, пам`ятка для батьків з питань ознайомлення дітей з цими правилами, дитячі малюнки та інформаційно-пізнавальні матеріали  було оформлено у вигляді куточка "Безпека дорожнього руху". 
Всі ці заходи мали на меті ознайомити дітей з основними дорожніми знаками та правилами,  сигналами світлофора ,розвивати увагу і вміння користуватися знаннями практично, а також  спрямовані на формування у дітей ціннісного ставлення до власного здоров`я та життя.