Тиждень безпеки дорожнього руху

19.05.2017 10:51

З кожним роком зростає інтенсивність автомобільного руху на дорогах країни. А це, в свою чергу, підвищує відповідальність усіх учасників дорожнього руху: водіїв, пішоходів, пасажирів. Тому великого значення набувають знання правил дорожнього руху та їх дотримання.

Тиждень безпеки дорожнього руху - це  масштабні та інформативні заходи, націлені на підвищення обізнаності та усвідомлення кожним найгостріших проблем безпеки дорожнього руху.

         З метою посилення профілактичної та роз’яснювальної роботи, підвищення рівня культури поведінки дітей на дорогах з 15 травня по 19 травня 2017 року в Орлівській загальноосвітній школі І ступеня  пройшов Тиждень безпеки дорожнього руху.        

Класними керівниками було проведено урок з вивчення правил дорожнього руху «Безпека на дорозі – безпека життя». Заходи були проведені у формі інтерактивної бесіди, інтерактивного повідомлення, вікторини, гри, із застосування фото та відеоматеріалів профілактичної роботи із безпеки дорожнього руху. Учні повторювали правила дорожнього руху, головні знаки пішоходів, ділилися своїми знаннями з однолітками, обговорювали дорожні ситуації, відповідали на питання вікторини.

Під керівництвом класних керівників було організовано виставку дитячих малюнків «Безпека починається зі звички».