Тиждень безпеки на вулицях і дорогах

19.11.2018 15:30

Завдання Тижня безпеки  на вулицях і дорогах – нагадати учням про необхідність   спільних дій у сфері дорожньої безпеки.  Головною темою Тижня безпеки на вулицях і дорогах стала безпека учнів на дорозі.

З метою поліпшення роботи із запобігання дитячому дорожньо-транспортному травматизму, формуванню навичок безпечної поведінки на вулицях і дорогах, удосконалення і узагальнення знань з безпеки дорожнього руху, правил пішоходів, безпечного поводження під час руху до школи і додому в Орлівській ЗОШ І ступеня  з  12 по 16 листопада  тривав Тиждень безпеки на вулицях і дорогах.

Усі проведені заходи мали на меті привернути увагу суспільства до проблеми травматизму та смертності на дорогах і поліпшення дорожньої безпеки. В Орлівській ЗОШ І ступеня для учнів 1-4 класів педагогами організовано перегляд мультфільмів «Дітям про правила дорожнього руху», «Азбука дорожньої безпеки», а також проведено єдиний національний урок «Безпека на дорозі – безпека життя». Для 1-2 класів організовано бесіду на тему : «Ми – пішоходи», для 3-4 класів «У країні дорожніх знаків». Учні 1 класу взяли участь у виставці розмальовок «Твій друг – безпечний рух».

Проведення Тижня показало, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху, володіють навичками поведінки на вулиці, дорозі, вміють знайти вихід з будь-якої ситуації, пов’язаної з дорожнім рухом.