Тиждень безпеки життєдіяльності

03.12.2018 15:02

Сьогодні, як ніколи, підвищується роль освіти у підготовці школярів до самостійного життя у світі, де кількість надзвичайних ситуацій постійно зростає, а екологічна ситуація з кожним роком погіршується. Тому  необхідно озброїти дітей знаннями, уміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я.

Саме тому з метою надання дітям елементарних знань з питань особистої безпеки, вивчення правил поведінки під час надзвичайних ситуацій в які можуть потрапити діти, є потреба у проведення в школі заходів. Одним з таких профілактичних заходів є «Тиждень безпеки життєдіяльності».

У нашій школі тиждень безпеки життєдіяльності був проведений з 19 по 23 листопада 2018року. У його рамках пройшли найрізноманітніші заходи: бесіда «Здоров'я людини – найвища цінність», ранкові зустрічі «Безпека мого життя у школі та побуті», перегляд презентації на протипожежну тематику, перегляд мультфільму «Уроки обережності». Основною метою яких було формування в учнів свідомого ставлення до свого життя та здоров’я; розвиток в учнів життєвих навичок, що мають ключове значення для безпеки повсякденного життя; виховування гуманного ставлення до людини, що потрапила в біду, вироблення у школярів співчуття, бажання допомогти.