Тиждень казки

06.12.2018 15:35

Казка – це мудрість народу.

Казка – це подорож у країну чудес.

Мабуть, на Землі немає людини, яка б не любила казок. Казка навчала нас уявляти та мріяти, радіти й сумувати. У казках діти вчаться розуміти мораль, виокремлюють Добро і Зло і приймають сторону Добра. У казках уславлюється сміливість, мудрість, прагнення до справедливості, показано добрі і погані вчинки.

З 26 по 30 листопада 2018 року в Орлівській ЗОШ І ступеня пройшов Тиждень казки, метою якого було залучення дітей до читання художньої літератури. Саме тому в рамках тижня казки було розроблено і проведено «Подорож країною казок». Робота тижня було спланована так, щоб заходи охоплювали різні сторони діяльності вчителів та учнів, були цікавими, корисними і сприяли інтелектуальному та творчому розвитку дитини.

Дуже цікаво і пізнавально для дітей пройшла гра-вікторина «Знавці казок». Команди учнів паралельних класів з азартом змагалися в знанні народних та літературних казок. Завершився Тиждень казки переглядом лялькової вистави «Свято казки» . Все це викликало неабиякий інтерес у глядачів. Протягом тижня панували сміх та добрий настрій. Діти зрозуміли, що саме книга несе мудре, розумне і добре слово. Надовго залишиться у пам’яті маленьких школярів ця зустріч з казкою.