Тиждень мужності

14.10.2017 16:21

14 жовтня 2016 року в нашій державі відзначається День захисника України та українського козацтва. Це свято пам’яті про наших гордих предків, які пером і словом, вогнем і мечем виборювали право на незалежність рідної держави; свято вшанування козацької доблесті та звитяги; свято вдячності ветеранам Другої світової, які також воювали за свою землю. І, нарешті, це день усіх героїв сьогодення, які хоробро боронять кордони України, та усіх тих, хто поклав своє життя на Сході країни в ім’я суверенності та єдності нашої держави.

            З цієї нагоди в Орлівській ЗОШ І ступеня  проходив Тиждень мужності. В рамках тижня в школі організовано і проведено  багато цікавих та різноманітних заходів. Найбільш яскравим, цікавим  і змістовним виявилося спортивно-оздоровче свято серед учнів 2-3 класів «Ми – майбутні захисники». Найбільш емоційними, інтерактивними  були конкурси: «Підйом», «Спецназівець», «Стрибки на скакалці»,«Збери прищіпки», «Шеф-кухар», «У  кого найсильніша рука»

У вестибюлі всі бажаючі могли взяти участь у загальношкільній інтерактивно-пізнавальній акції «Ми – роду козацького діти!» Учасники виховного заходу  провели цікаву вікторину для присутніх учнів із  запитаннями про Добу козаччини. Класні керівники провели бесіди, щоб  згадати напередодні свята тих людей, які в наш час відстоюють незалежність та суверенність України.  Свої мистецькі вміння продемонстрували учні 1 – 4 класів, які взяли участь у конкурсі малюнків «Зростаємо патріотами землі, що Україною зоветься!» Вражало розмаїття тематики та техніка виконання робіт найменших школярів.

Усі заходи, що проходили протягом тижня в нашій школі, торкнулися кожного учня, не залишили байдужим жодного жителя Міста сонця. Патріотів потрібно плекати змалку. Саме громадянське  виховання є пріоритетним у нашій школі.

Дякуємо усім учасникам цієї шкільної події!

K:\ФОТО\IMG_3697.JPG

K:\ФОТО\IMG_3695.JPG

 

K:\ФОТО\IMG_3702.JPG