Тиждень мужності

11.12.2018 15:56

Кожного дня до нас доноситься мова про мужність і мужні вчинки. Та чи кожен розуміє сутність цього слова? Мужність - це та риса характеру людини, яка  може повноцінно проявитися лише  разом з іншими якостями особистості, такими як розсудливість, хоробрість і щиросердність. Саме вони допомагають людині досягти своєї мети, використовуючи кмітливий розум, сильний дух  і палке серце.

З 3 по 7 грудня 2018 року в Орлівській ЗОШ І ступеня проходив Тиждень мужності. Протягом цього тижня було проведено: бесіда «3 грудня – Міжнародний день людей з інвалідності», тематичні ранкові зустрічі «Хто такий козак?», бесіда «Як стати хоробрим?», бесіда «6 грудня – День Збройних сил України».

В рамках тижня мужності 7 грудня 2018 року  в стінах Орлівської ЗОШ І ступеня відбувся спортивний захід «Козацькі забави». Участь у заході взяли учні 3 і 4 класів. Змагання проходили під керівництвом вчителя фізичної культури.На початку заходу на учнів чекала рухавка, аби вони добре впоратись з подальшими завданнями. Відразу можна булопомітити, що юні спортсмени мають надзвичайну жагу до перемоги. Далі учні розділилися на дві команди та змагалися у влучності та швидкості . Варто зазначити, що майже всі учні доклали максимум зусиль для того, щоб здобути перемогу, та виявили неабияку мужність і стійкість характеру.