Всесвітній день дитини

21.11.2018 08:56

 Всесвітній день дитини

 

20 листопада 2018 року світова спільнота традиційно відзначає Всесвітній день дитини. Метою проведення цього дня є захист прав дітей та розвитку середовища, дружнього по відношенню до дітей у всьому світі. Кожна дитина має право на освіту, право на здоров’я і належну медичну допомогу, право на ім’я та громадянство. Дитина має право зростати у турботливому родинному середовищі та бути захищеною. Кожна дитина має право бути почутою, коли приймаються рішення, що стосуються її життя.

В Орлівській ЗОШ І ступення пройшов захід присвячений Всесвітньому дню дитини. Майже афоризмом стали слова «Без свят не буває дитинства!». Свята духовно збагачують дитину, розширюють її знання про навколишній світ, допомагають відновлювати старі й добрі традиції, об’єднують і спонукають до творчості. Тому 20 листопада учні 1- 2 класу відзначали Всесвітній день дитини - працювали з чарівними кульками та отримували привітання. Свято пройшло весело, цікаво та яскраво. Приємно, що під час заходу діти отримали позитивні емоції та гарний настрій.

Діти – це квіти нашого життя! Діти – це найголовніший скарб нашого суспільства. І від того, як ми їх виховуємо, які зерна добра ми в них закладемо, залежить не тільки майбутнє нашої країни, а й майбутнє всього нашого світу.